Bericht versturen
Yixing bluwat chemicals co.,ltd
producten
producten
Huis > producten > Water Zuiverende Chemische producten > Effectieve verwijdering van zware metalen ijzer chelatieermiddel voor elektroplatering afvalwater

Effectieve verwijdering van zware metalen ijzer chelatieermiddel voor elektroplatering afvalwater

Productdetails

Plaats van herkomst: China

Merknaam: Bluwat

Betaling & het Verschepen Termijnen

Min. bestelaantal: 1000KG

Prijs: Negotiable

Verpakking Details: Packed in 200L plastic drums or 1000L IBC drums.

Levertijd: 15 days

Betalingscondities: L/C, T/T, DP DA

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:

Elektroplatering van afvalwater chelaatmiddel

,

Elektroplatering afvalwater zware metalen chelatie-agents

,

Effectief chelaatmiddel voor zware metalen

Toepassingsgebied:
Verwijder zware metalen ijzers
Uiterlijk:
Doorzichtige vloeistof/gele vloeistof/bruine vloeistof
Actieve inhoud:
40%
Haven:
De haven van Shanghai, China
pH-waarde:
8-10
Toepassingsgebied:
Verwijder zware metalen ijzers
Uiterlijk:
Doorzichtige vloeistof/gele vloeistof/bruine vloeistof
Actieve inhoud:
40%
Haven:
De haven van Shanghai, China
pH-waarde:
8-10
Effectieve verwijdering van zware metalen ijzer chelatieermiddel voor elektroplatering afvalwater

Productbeschrijving:

De zware metalen vangend middel is een coagulant dat vaak wordt gebruikt bij de industriële afvalwaterzuivering.chemische stof, printplaten (PCB), energiecentrales en staal.

 

Dit stollingsmiddel staat bekend om zijn unieke eigenschappen zoals compacte vlokvorming en snel afzettingskenmerken.De combinatie van deze eigenschappen resulteert in een hoge verwijderingsefficiëntie van zware metaalionen zoals nikkelHet heeft bovendien een grote aanpassingsvermogen aan watertemperatuur en pH-waarden.

 

Een van de belangrijkste voordelen van dit middel voor het vangen van zware metalen is de lage behandelingskosten. Ondanks zijn kosteneffectiviteit levert het uitstekende behandelingseffecten.die heeft bijgedragen aan het wijdverspreide gebruik ervan in industrieën zoals PCB, elektronica en galvanisering.

 

Kenmerken:

  • Toepasbaarheid op een breed pH-bereik

Het chelaatmiddel heeft een indrukwekkende efficiëntie op een breed scala van pH-niveaus, variërend van 2 tot 14.Deze ongeëvenaarde veelzijdigheid maakt het mogelijk een grondige behandeling van een verscheidenheid aan zware metalen die in afvalwater aanwezig zijn.

  • Sterk chelaatvermogen

Met zijn krachtige formule kan dit chelaatmiddel talrijke zware metaalionen, zoals koper, zink en nikkel, met succes vangen en verwijderen.Het kan het gehalte koper ionen tot 0 verlagen.0,3 mg/l, zink ionen tot 1 mg/l en nikkel ionen tot 0,1 mg/l.

 

Technische parameters:

  • Uiterlijk:

De stof heeft een gele tot lichtbruine vloeistof die met het blote oog kan worden waargenomen.

Geactiveerde inhoud:

Het minimale actieve gehalte van de stof is 40%, wat wijst op een hoog niveau van reactiviteit en werkzaamheid.

  • Specifiek gewicht bij 20°C:

Het specifieke gewicht van de stof bij een temperatuur van 20°C ligt tussen 1,05 en 1.20, die als matig wordt beschouwd.

  • Onoplosbaar in water:

De stof heeft een maximale wateronoplosbaarheid van 0,3%, wat betekent dat het grootste deel kan worden opgelost bij blootstelling aan water.

  • pH (1% oplossing):

Wanneer een oplossing van 1% wordt bereid, valt de pH van de stof in het bereik van 8 tot 10, wat aangeeft dat de stof licht basaal is.

 

Toepassingen:

  • Hardwaresector Afvalwater

De ijzer- en staalindustrie produceert verschillende soorten afvalwater, waaronder afvalwater van snijvloeistof, ontkoppelingsvloeistof, metaalonderdelen voor het reinigen van afvalwater, oppervlakte-reiniging van afvalwater,apparatuur voor het reinigen van afvalwater, emulgeerd afvalwater van gietgieten, olie-emulgeerd afvalwater, ontvettende afvalwater en slijp afvalwater.

 

  • Cosmetische industrie Afvalwater

De cosmetica-industrie produceert ook eigen afvalwater, waaronder afvalwater van cosmeticafabrieken en huishoudelijke bronnen, oppervlakteactief afvalwater, industrieel waswater, fundering,en make-up afvalwater, huidverzorgingsmiddelen voor het reinigen van afvalwater, geurwater en waswater voor flessen.

 

  • Verfindustrie Afvalwater

In de verfindustrie kunnen de volgende soorten afvalwater worden geproduceerd: afvalwater van lakwerkplaatsen, afvalwater van spuitverf, afvalwater van op water gebaseerde verf, afvalwater van kleurverf,afvalwater van drukkerijen, afvoer van inkt, afvoer van pigment en afvoer van fluorescerend middel.

 

  • Chemische industrie Afvalwater

In de chemische industrie kunnen afvalwateren afkomstig zijn uit verschillende bronnen, zoals chemische fabrieken, anorganische en organische chemische processen, de productie van kunststoffen, de productie van wasmiddelen,productie van meststoffenDeze afvalwatersoorten moeten allemaal goed behandeld worden om schade aan het milieu en de volksgezondheid te voorkomen.

 

Verpakking en verzending:

Verpakt in 200 liter plastic of 1000 liter IBC vaten.

 

Effectieve verwijdering van zware metalen ijzer chelatieermiddel voor elektroplatering afvalwater 0