Bericht versturen
Yixing bluwat chemicals co.,ltd
producten
producten
Huis > producten > Water Zuiverende Chemische producten > Geotubemodder die Primaire Flocculant Polyacrylamidesgs Van kationen BV ontwateren

Geotubemodder die Primaire Flocculant Polyacrylamidesgs Van kationen BV ontwateren

Productdetails

Plaats van herkomst: China

Merknaam: BLUWAT

Certificering: ISO9001, SGS, BV

Modelnummer: Blufloc C8020

Betaling & het Verschepen Termijnen

Min. bestelaantal: 1000KGS

Prijs: negotiable

Verpakking Details: 30kgs, 50kgs, 250kgs, 1250kgs-trommels

Levertijd: 5-10 dagen

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:

Waterzuiveringschemicaliën

,

de agent van de waterbehandeling

Chemische Naam:
Kationische Polyacrylamide
Handelsnaam:
Blufloc C8020
Molecuulgewicht:
8-10million
Viscositeit:
>600cps
Toepassing:
modder het ontwateren
Capaciteit:
3000t/m
Chemische Naam:
Kationische Polyacrylamide
Handelsnaam:
Blufloc C8020
Molecuulgewicht:
8-10million
Viscositeit:
>600cps
Toepassing:
modder het ontwateren
Capaciteit:
3000t/m
Geotubemodder die Primaire Flocculant Polyacrylamidesgs Van kationen BV ontwateren

Geotubemodder die Primaire Flocculant Polyacrylamidehoogte ontwateren Van kationen - molecuulgewicht

Algemeen van de het Polyacrylamidebehandeling Van kationen van Blufloc voor afvalwater:

  1. Blufloc C8020 is een hoogte - is het molecuulgewichtpolyacrylamide van kationen, dat voor gebruik in een waaier van industriële en procestoepassingen wordt gebruikt met inbegrip van de behandeling van afvalwaterstromen, het een veelzijdig polymeerproduct en is bijzonder nuttig voor waterzuiveringsinstallatietoepassingen met inbegrip van riemfilter, centrifugeert en schroefpers DE-het water geven, waterverduidelijking, filtratie, het dik maken of gebruik in een Opgeloste installatie van de Luchtoprichting.
  2. Miljoenen gallons modder zijn gepompt in Geotube-containers voor insluiting en het ontwateren van industrieel afval, gemeentelijke modder, en mariene sedimenten. De papierfabrieken, de chemische bedrijven, en de kernenergieinstallaties zijn enkel enkelen van de cliënten die van Geotube-technologie hebben geprofiteerd.
  3. Worden de Geotube ontwaterende containers geleverd aan plaats en in positie geplaatst. De modder die met specialistenpolymeren wordt behandeld wordt dan gepompt in de containers en het duidelijke aftakkingswater wordt dan afgevoerd verlatend de stevige overblijfselen binnen de container. Wanneer kan het hoogtepunt de containers bij een verwijderd en land-toegepaste stortplaats of de vaste lichamen worden geschikt.
  4. Worden flocculants Van kationen van de Bluflocreeks ook aangeboden in een waaier van molecuulgewichten. Dit laat de klant toe om het optimale polymeer afhankelijk van toepassingsbehoeften, zoals lage - molecuulgewichten voor lage scheerbeurttoepassingen (b.v. het bindmiddel van de ernstriem) op zeer hoog - molecuulgewichten voor hoge scheerbeurtmilieu's te selecteren.

Algemeen Modderbehandelingsproces:

Het ontwateren met Geotube-technologie is een proces in drie stappen:

Stap 1: Het vullen

De modder (uitgebaggerd materiaal) wordt gepompt in de Geotube-container. De ecologisch-veilige polymeren worden toegevoegd aan de modder, die de vaste lichamen maakt samenbinden en afzonderlijk water. De Geotube-unieke stof van de container beperkt de fijne korrels van het materiaal.

Stap 2: Het ontwateren

Het duidelijke aftakkingswater loopt eenvoudig uit de Geotube-container door de kleine poriën in de speciaal gebouwde textiel. Dit resulteert in het efficiënte ontwateren en efficiënte volumevermindering van de bevatte materialen. En deze volumevermindering staat voor het herhaalde vullen van de Geotube-container toe. Over 99% van vaste lichamen worden gevangen, en ontruimen filtraat kan door het systeem worden verzameld en worden opnieuw gecirculeerd.

Stap 3: Consolidatie

Na de definitieve cyclus van het vullen en het ontwateren, blijven de vaste lichamen in de zak en gaan densify wegens opdroging als overblijvende vlucht van de waterdamp door de stof verder. De volumevermindering kan zo hoog zijn zoals 90%. Wanneer kan het hoogtepunt, de Geotube-container en de inhoud bij een stortplaats worden gedeponeerd, blijft ter plaatse, of de vaste lichamen kunnen worden verwijderd en land- wordentoegepast wanneer aangewezen.

Geotubemodder die Primaire Flocculant Polyacrylamidesgs Van kationen BV ontwateren 0

Geotubemodder die Primaire Flocculant Polyacrylamidesgs Van kationen BV ontwateren 1

Specificaties de Van kationen van het Bluflocpolyacrylamide:

Handelsnaam: Blufloc C8020 Van kationen
Norm: GB17514-2008
MOQ: 500kgs
Levertijd: Binnen 10 Werkdagen na kreeg Uw Betaling
Pakket: Ingepakt in de zak van 25kgs kraftpapier of witte PE zak op pallet en 16-18ton/FCL, of de grote zak van 700kgs
Steekproef: Vrij te testen
Molecuulgewicht: 8-10million
Lastendichtheid: 20-30%
Bulkdichtheid: Ongeveer 0.6-0.8
Stevige Inhoud: 89%min
Actieve Inhoud: 100%
Geadviseerde het Werk Concentratie: 0,2%


Hoe te om Blufloc-Polyacrylamide te gebruiken?

Toepassing en Dosering:
De doseringswaaier van varieert van 0,2 - 3,0 p.p.m. afhangend van het type van aftakking en toepassing. Het wordt altijd geadviseerd om een kruiktest te doen voor de evaluatie van het functioneren en de benaderende dosering.
Kruiktest:

De gezette steekproef van aftakking in een beker en voegt het toe zoals aangewezen, ageert 1 minuut bij 100-120 t/min en ageert dan langzaam bij 60rpm. Bepaal op dit ogenblik het vlokje behoorlijk en neem nota van de sedimentatie en de duidelijkheid van hoogste oplossing.
Procedure en voorzorgsmaatregelen op verspreiding en oplossende flocculants:
Het oplossen tijd: De tijd wordt vereist om flocculant op te lossen varieert al naar gelang het type van flocculant, waterkwaliteit, temperatuur en agitatie die. Nochtans, meeste vereisen flocculants over het algemeen rond 1 uur van agitatie om het poeder volledig op te lossen. Het onvolledige mengsel van flocculant of het samenvoegen kan de prestaties van flocculant remmen.
Agitatiesnelheid: De ideale revolutie van het mengapparaat is tussen 200-400rpm. Een hoge snelheidsmengapparaat die zonder de revolutie van een motor werken wordt te verminderen niet geadviseerd, aangezien het de molecules van flocculant kan snijden. Een ideale mengapparaatmotor zou van 1HP voor een 1-2m3 moeten zijn mengt tank.
Het oplossen concentratie: Flocculants zouden zoals gebruikelijk moeten zijn worden opgelost aan 0.1-0.2% concentratie. Het is ook efficiënt beginnen bij een lichtjes hogere concentratie op te lossen, en dan het flocculant mengsel onmiddellijk v3o3or gebruik te verdunnen.
Behandelende maatregelen en voorzorgsmaatregelen:
De juiste menselijke veiligheidsproducten zoals Plonsbeschermende brillen, laboratoriumlaag, dampademhalingsapparaat, handschoenen en laarzen zouden moeten worden gedragen terwijl het behandeling van en het toepassen van chemische producten. De plonsen op huid zouden weg met water onmiddellijk moeten worden gewassen. In het geval van het bespatten in de gelijke ogen, verkrijgt het met zoet water en medische aandacht. Niet zou moeten worden ingespoten. Gelieve te verwijzen voor nadere informatie MSDS.

Geotubemodder die Primaire Flocculant Polyacrylamidesgs Van kationen BV ontwateren 2