Bericht versturen
Yixing bluwat chemicals co.,ltd
producten
producten
Huis > producten > Quaternair Ammoniumpolymeer > PolyDADMAC Quaternary Ammonium Polymer Cationic Polymer voor het boren Applicatie Schalestabilisatie

PolyDADMAC Quaternary Ammonium Polymer Cationic Polymer voor het boren Applicatie Schalestabilisatie

Productdetails

Plaats van herkomst: China

Merknaam: BLUWAT

Certificering: ISO9001, SGS, BV

Modelnummer: Bluwat DA 40 serie

Betaling & het Verschepen Termijnen

Min. bestelaantal: 1000KGS

Prijs: negotiable

Verpakking Details: 30kgs, 50kgs, 250kgs, 1250kgs-trommels

Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T, D/P, D/A

Levering vermogen: 1000tons/w

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:

Quaternaire Ammonium Componenten

,

modderchemische producten voor het boren

Merknaam:
Blu Polyamine Series
Chemische Samenstelling:
Quaternair Ammoniumzout
Toepassing:
drinkbaar waterbehandeling
Uiterlijk:
Amberklare vloeistof
Chemische benaming:
Polyelectrolyte van kationen
Vaste stoffen:
50%min
Vervaardiging:
De Chemische producten van Yixingsbluwat
Merknaam:
Blu Polyamine Series
Chemische Samenstelling:
Quaternair Ammoniumzout
Toepassing:
drinkbaar waterbehandeling
Uiterlijk:
Amberklare vloeistof
Chemische benaming:
Polyelectrolyte van kationen
Vaste stoffen:
50%min
Vervaardiging:
De Chemische producten van Yixingsbluwat
PolyDADMAC Quaternary Ammonium Polymer Cationic Polymer voor het boren Applicatie Schalestabilisatie
Polydiallyldimethylammoniumchloride (Polydadmac) wordt ook veel gebruikt bij het boren, met name in de olie- en gasindustrie.
 
 1. Shale-stabilisatie:
  • Inhibering van schalie-zwelling: Polydadmac helpt bij het stabiliseren van schalieformaties door de zwelling van klei deeltjes te remmen.Dit is cruciaal voor het behoud van de integriteit van de put en het voorkomen van instorting.
 2. Additief voor boorvloeistof:
  • Verbetering van de eigenschappen van boorvloeistoffen: het wordt gebruikt als additief in boorvloeistoffen om hun rheologische eigenschappen te verbeteren.een beter transport en ophanging van stekken.
 3. Vermindering van vloeistofverlies:
  • Beheersing van vloeistofverlies: Polydadmac helpt bij het verminderen van vloeistofverlies in de vorming door een dunne, ondoordringbare filterkoek op de putwanden te vormen.Dit minimaliseert de invasie van boorvloeistoffen in de formatie, waardoor het reservoir wordt beschermd en de schade aan de vorming wordt verminderd.
 4. Steentjes Inkapseling:
  • Inkapseling van boorstukken: Het helpt bij het inkapselen van boorstukken, waardoor ze niet in de boorvloeistof verspreid raken.
 5. Corrosie remming:
  • Beschermingsapparatuur: Polydadmac kan fungeren als corrosie-remmer en beschermt boorapparatuur en buizen tegen de corrosieve effecten van boorvloeistoffen en vormingswateren.
 6. Compatibiliteit met andere additieven:
  • Synergie met andere chemische stoffen: het is compatibel met een breed scala aan andere additieven voor boorvloeistoffen, waardoor het een veelzijdig onderdeel is in verschillende boorvloeistofformules.
 7. Voordelen voor het milieu:
  • Niet-giftig en biologisch afbreekbaar: Polydadmac wordt vaak de voorkeur gegeven vanwege zijn niet-giftige en biologisch afbreekbare aard, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor booroperaties.
 
 
Productbeschrijving:
 1. Dit product is een kationisch kwartenair ammonium-gebaseerd polymeer, kleurloos tot lichtgeel viskeus.en heeft een goede aanpassingsvermogen aan veranderingen in de pH-waarde.
 2. In het boorveld noemen we het een anti-klei zwellingsmiddel of klei stabilisator, het is ook compatibel met fracturering en verzurende vloeistoffen.
Bluwat PolyDADMAC:
Handelsnaam: Blu DA40-serie
Actief bestanddeel: Kationische oppervlakteactieve stof, kwartenair ammoniumsalt
Chemische benaming: PDADMAC / PDMDAAC / Polydiallyldimethylammoniumchloride
CAS-nummer: 26062-79-3
Standaard Onderneming
Merk: Blufloc
Certificering: ISO, SGS
MOQ: 500 kg
Port van inlading: haven van Shanghai, China
Levertijd: Binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw betaling
Verpakking: Verpakt in 25L, 200L en 1000L vaten
Toepassingen: Waterbehandeling, papierproductie, ontwatering van slib, textiel, suiker en sap, boorwerk, olie en gas, mijnbouw.
Monster: Vrij te testen
PolyDADMAC specificaties:
Uiterlijk: Kleurloze tot lichtgele vloeistof, doorzichtig colloïde
Ionische lading: Cationen
Moleculair gewicht: laag tot zeer hoog
Vaste inhoud: 40%
Bij benadering Brookfield-viscositeit bij 25°C: 200-80000cps
Actieve inhoud: 100%
Specifieke zwaartekracht bij 25°C: 1.01-1.10
PH (1% wateroplossing): 3 - 7
Wat is PolyDADMAC?

PolyDADMAC is a liquid cationic polymer of different molecular weights which works efficiently as primary coagulants and charge neutralization agents in liquid-solid separation processes in a wide variety of industriesHet wordt hoofdzakelijk gebruikt bij het maken van papier, het verven van textiel en het afwerkingsproces.
 
Dit product is een kationisch polymer op basis van kwartenair ammonium, kleurloos tot een lichtgeel viskeuze vloeistof.en heeft een goede aanpassingsvermogen aan veranderingen in de pH-waarde.
 
In het boorveld noemen we het een anti-klei zwellingsmiddel of klei stabilisator, het is ook compatibel met fractureren en verzurende vloeistoffen.
 
Een van de oorzaken van de schade is de afvloeiing en migratie van klei.sommige waterhoudende vloeistoffen kunnen de elektrische lading van natuurlijk voorkomende kleiplaatjes in de vorming beïnvloedenDe klei stabilisatoren handelen om de klei bloedplaatjes in positie te houden door de lading en elektrolytische eigenschappen van de behandelingsvloeistof te regelen.
 
De polymeren worden geabsorbeerd op de oppervlakken van de boorstukken en de boorgatwand.Deze grotere steentjes worden naar de oppervlakte gebracht en effectiever verwijderd door middel van vaste stoffenbeheersingsapparatuurDe adsorptie van het polymeer op de boringswand verbetert de stabiliteit van gevoelige formaties (zout, klei, ...)
 

 1. Bel ons: 86-510-87821568 of fax ons: 510-87821558
 2. U kunt e-mails sturen naar eric.min(@)bluwat.com.cn. of www.bluwat.com.cn.
 3. Skype om met ons te chatten: eric.bluwat

 

 

Toepassingen van PolyDADMAC:
 • Waterzuivering (drink- en afvalwater)
 • Verfverfmiddel voor textielproducten
 • Mijnbouw (kolen, goud, diamanten, enz.)
 • suiker en sapverf
 • Vervaardiging van papier
 • Olie-industrie
 • Meng met andere anorganische of organische polymeren, zoals ACH, PAC PFS, enz.
polyamine applicaiton.jpg

 

Verpakking en opslag:

 1. Het is onschadelijk, niet ontvlambaar en niet explosief, kan bij kamertemperatuur worden bewaard en kan niet in de zon worden geplaatst.
 2. Het wordt verpakt in plastic vaten met elk 25 kg, 210 kg, 1100 kg of andere bevatten volgens de vereisten van klanten.
 3. Bergingstemperatuur: 5-30°C.
 4. Het product zou bij lage temperatuur een lichte stratificatie vertonen of wit verschijnen.
BWD PACKAGE

 

Onze dienst:

We hebben meer dan 15 jaar ervaring en meer dan 20 ingenieurs voor productonderzoek en naverkoopservice, geavanceerde laboratoriumapparatuur kan aan uw testvereisten voldoen.

 • VIP-dienst

Een speciale klantenservice om klanten te begeleiden bij het gebruik van de producten.

 • Klantenservice

Regelmatige gedetailleerde follow-uprapporten houden klanten op de hoogte van de prestaties van hun applicaties, om professionele suggesties en oplossingen te bieden om u te helpen meer voordelen te behalen en de kosten te verlagen.Hoog efficiënt waterverfmiddel voor textielFabriek voor papier en kleurstoffen

 

Bedrijfsgegevens:

 

 • Bluwat Chemicals is een professionele leverancier van chemische stoffen voor waterbehandeling en olieveldchemische stoffen in China.Wij leveren onze klanten zowel traditionele als innovatieve producten om een optimale controle te garanderen in een breed scala van toepassingen, waaronder de behandeling van drinkwater, afvalwater, proceswater en ook olie/gasboringen en olieproductie.
 • Onze kernproducten zijn anorganische coagulantia en organische floculantia voor de behandeling van water en polymeer, PHPA/Polyacrylamide voor olie/gasboren en EOR (enhanced oil recovery).We leveren ook PAC en CMC voor boortoepassingen.
 • We bouwden onze eigen fabrieken voor onze producten om concurrerende producten te leveren aan onze klanten over de hele wereld.Ons ontwikkelingswerk legt de nadruk op het samenwerken met onze klanten om hogere prestaties en lagere dosering van chemicaliën te hebben.
 • Onze belangrijkste activiteit is de buitenlandse markt, we leveren concurrerende producten en efficiënte werking volgens de vereisten van onze klanten, we bieden ook professionele applicatieondersteuning.
 • We exporteren onze chemicaliën naar meer dan 30 landen in de wereld, waaronder Europa, de VS, Zuid- en Midden-Amerika, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, het GOS enzovoort.We hebben een goede samenwerking met veel chemische bedrijven en waterbehandeling bedrijven op onze producten in de verschillende markt, en we hebben goede samenwerkingspartners als agent in enkele belangrijke markten gehad.

Bluwat Plant1-3_compressed_compressedteam_compressed