Thuis ProductenKationische Polyacrylamide

Het ontwateren Primaire Modderflocculant Polyacrylamide Hoge Efficiënte en Lage dosering Van kationen

Certificaat
China Yixing bluwat chemicals co.,ltd certificaten
China Yixing bluwat chemicals co.,ltd certificaten
Klantenoverzichten
Wij kopen Bluwat bwd-01 de Agent van Waterdecoloring en Polyelectrolyte, allebei heeft zeer goede prestaties in de behandeling van de de textielinstallatiesaftakking van Bangladesh

—— Afroz Noman

Onder hier met, zouden wij willen bevestigen dat bwd-01 de water decoloring agent en PAC supplierd van BLUWAT goede perfromance hadden.

—— Momhamed Shajahan

Hierbij, bevestigen wij dat Blufloc Polyacryalmide zeer goede prestaties in onze ETP voor waterbehandeling en modder het ontwateren had, zullen wij meer orde hebben

—— Amin Binns

Onder hier met, zouden wij aan verklaard houden van dat bwd-01 de water decoloring agent van 200tons in 2015, de werken zo goed suppplied.

—— Frank Stuart

Ik ben online Chatten Nu

Het ontwateren Primaire Modderflocculant Polyacrylamide Hoge Efficiënte en Lage dosering Van kationen

Het ontwateren Primaire Modderflocculant Polyacrylamide Hoge Efficiënte en Lage dosering Van kationen
Het ontwateren Primaire Modderflocculant Polyacrylamide Hoge Efficiënte en Lage dosering Van kationen Het ontwateren Primaire Modderflocculant Polyacrylamide Hoge Efficiënte en Lage dosering Van kationen

Grote Afbeelding :  Het ontwateren Primaire Modderflocculant Polyacrylamide Hoge Efficiënte en Lage dosering Van kationen

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BLUWAT
Certificering: ISO9001, SGS, BV
Modelnummer: Blufloc C8020
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000KGS
Prijs: negotiable
Verpakking Details: 30kgs, 50kgs, 250kgs, 1250kgs-trommels
Levertijd: 5-10 dagen

Het ontwateren Primaire Modderflocculant Polyacrylamide Hoge Efficiënte en Lage dosering Van kationen

beschrijving
Chemische Naam: Kationische Polyacrylamide Handelsnaam: Blufloc C8020
Equivalent: Zegat 8135 Molecuulgewicht: 8-10million
Viscositeit: >8000cps Toepassing: Het primaire modder ontwateren
Hoog licht:

in water oplosbaar polymeer

,

De industriële Chemische producten van de Waterbehandeling

Het ontwateren Primaire Modderflocculant Polyacrylamide Hoge Efficiënte en Lage dosering Van kationen

 

Algemeen van Polyacrylamide het Van kationen van Blufloc:

  1. Blufloc C8020 is een hoogte - is het molecuulgewichtpolyacrylamide van kationen die, voor gebruik in een waaier van industriële en procestoepassingen wordt gebruikt met inbegrip van de behandeling van afvalwaterstromen, het een veelzijdig polymeerproduct en is bijzonder nuttig voor waterzuiveringsinstallatietoepassingen met inbegrip van riemfilter, centrifugeert en schroefpers het ontwateren, waterverduidelijking, filtratie, het dik maken of gebruik in een Opgeloste installatie van de Luchtoprichting.
  2. De opgeschorte vaste lichamen die in een afvalwaterzuiveringsinstallatie worden verwijderd worden uit het ruwe die afvalwater evenals uit vaste lichamen afgeleid in de biologische behandelingsprocessen worden geproduceerd. De vaste lichamen zullen waarschijnlijk micro-organismen die tot de transmissie van ziekten kunnen bijdragen, evenals organische en anorganische verontreinigende stoffen bevatten die gevaarlijk of giftig aan mensen kunnen zijn of nadelige effecten op het milieu in het algemeen hebben. Om deze redenen, is de juiste behandeling van modder een zeer belangrijke component van het ontwerp en de verrichting van de afvalwaterzuiveringsinstallatie. Deze die vaste lichamen, over het algemeen als modder worden genoemd, moeten uit diverse punten in het waterzuiveringsinstallatieprocédé voor behandeling worden bijeengezocht om het water en de organische inhoud te verminderen en de vaste lichamen voor hergebruik of definitieve verwijdering geschikt te maken. Het niveau en de methode van modderbehandeling hangen van het type van waterzuiveringsinstallatieprocédé waaraf van de modder wordt geproduceerd, en kunnen het dik maken, het ontwateren, spijsvertering, het bemesten, en definitieve verwijdering impliceren.
  3. Worden flocculants Van kationen van de Bluflocreeks ook aangeboden in een waaier van molecuulgewichten. Dit laat de klant toe om het optimale polymeer afhankelijk van toepassingsbehoeften, zoals lage - molecuulgewichten voor lage scheerbeurttoepassingen (b.v. het bindmiddel van de ernstriem) op zeer hoog - molecuulgewichten voor hoge scheerbeurtmilieu's te selecteren.

 

Algemeen Modderbehandelingsproces:

Het ontwateren Primaire Modderflocculant Polyacrylamide Hoge Efficiënte en Lage dosering Van kationen 0

 

 

Specificaties de Van kationen van het Bluflocpolyacrylamide

 

Handelsnaam: Blufloc C8020 Van kationen
Norm: GB17514-2008
MOQ: 500kgs
Levertijd: Binnen 10 Werkdagen na kreeg Uw Betaling
Pakket: Ingepakt in de zak van 25kgs kraftpapier of witte PE zak op pallet en 16-18ton/FCL, of de grote zak van 700kgs
Steekproef: Vrij te testen
Molecuulgewicht: 8-10million
Lastendichtheid: 20-30%
Bulkdichtheid: Ongeveer 0.6-0.8
Stevige Inhoud: 89%min
Actieve Inhoud: 100%
Geadviseerde het Werk Concentratie: 0,2%

 

De functie van polyacrylamide het van kationen van Blufloc

  1. Verduidelijking en reinigingseffect;
  2. Om de rol van regeling te bevorderen;
  3. Het filtreren effect;
  4. Het het dik maken effect en andere effects.5 in het afvalverwerkingwater, modder het dik maken en ontwaterend, minerale verwerking, steenkoolwas, papierfabricage enz., kunnen aan de vereisten van diverse gebieden volledig voldoen.

Toepassing van het polyacrylamide van kationen

  1. Als doende pluizen die agent, hoofdzakelijk in de industrie van het proces van de vaste-vloeibare stofscheiding wordt gebruikt, met inbegrip van regeling, verduidelijking, concentratie en modder het ontwateren procédé, de belangrijkste de industrietoepassing: waterzuiveringsinstallatie van stadsbehandeling van afvalwater, papierindustrie, voedselverwerkende industrie, de petrochemische industrie, de metallurgische industrie, minerale verwerkende industrie, vervend de industrie en suiker de industrie en diverse soorten industrieel. Gebruikt in de stadsriolering en het vlees, gevogelte, de waterzuiveringsinstallatieprocédé van de voedselverwerking van modder en modder het ontwateren, waardoor - geladen groepen op de modder in negatief - positief geladen organisch de neutralisatieeffect van de colloïdelast van polymeerbrug en uitstekende samenhangfunctie, aan colloïdaal deeltjescomplex in groot die vlokje beperkt, van de opschorting wordt gescheiden. Duidelijk effect, lage dosering.
  2. In de papierindustrie kan voor document worden gebruikt de droge sterkteagent, behoudagent, de agent van de filterhulp, de document kwaliteit, sparen de kosten kan zeer verbeteren, verbetert de papierfabriekproductiecapaciteit. Kan direct zijn en de anorganische zoute ionen, de vezel en andere organische polymeer elektrostatische brug om de fysieke sterkte van document te verbeteren, het verlies van vezel of verpakking verminderen, de waterfilter, het de verhoging, de behoudhulp en effect van de hulpfilter versnellen, ook kunnen voor de behandeling van de stroomversnelling worden gebruikt, tegelijkertijd, kunnen significante uitvlokking hebben in binnen het deinking van proces.
  3. De vezelmodder (asbestcementproducten) kan het vormen van betere de eigenschappen van de het waterdrainage van asbestcementproducten maken, de verhoogde asbest materiële sterkte; in de isolatieraad, kan de additieven en vezelcombinatiecapaciteit verbeteren.

Het ontwateren Primaire Modderflocculant Polyacrylamide Hoge Efficiënte en Lage dosering Van kationen 1

 

 

Contactgegevens
Yixing bluwat chemicals co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Eric Min

Tel.: +8613861499902

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)