Bericht versturen
Yixing bluwat chemicals co.,ltd
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Bedrijfsnieuws over Aluminiumprofiel afvalwaterzuivering
Evenementen
Contacten
Contacten: Mr. Eric Min
Fax: 86-510-87821558
Contact nu
Post ons

Aluminiumprofiel afvalwaterzuivering

2023-10-20
Latest company news about Aluminiumprofiel afvalwaterzuivering

Afvalwater van aluminiumprofielen verwijst naar het afvalwater dat ontstaat tijdens het productieproces van aluminiumprofielen.met inbegrip van aluminiumdeeltjes, oliën, residuele chemicaliën en andere onzuiverheden.

 

Er zijn verschillende methoden voor de behandeling van afvalwater van aluminiumprofielen:

  1. Neerslagmethode: Dit is een gebruikelijke zuiveringsmethode voor afvalwater waarbij chemische stollingsmiddelen worden toegevoegd aan de samenvoeging van vaste deeltjes en verontreinigingen in het afvalwater.waardoor ze zich aan de bodem kunnen vestigen voor scheiding.

  2. Centrifugatie: Centrifugatie wordt gebruikt voor het scheiden van afvalwater in geklariseerde vloeistof en slib.met het verwijderen van lichtere onzuiverheden in de geïllustreerde vloeistof om de onzuiverheden in het afvalwater te verminderen.

  3. Biologische behandeling: Biologische processen, zoals geactiveerd slib of biofilters, kunnen worden gebruikt om organische stoffen af te breken en af te breken tot veiligere stoffen.

  4. Membraanseparatie: verschillende membraantechnologieën zoals microfiltratie, ultrafiltratie of omgekeerde osmose kunnen worden gebruikt om opgeloste onzuiverheden en fijne deeltjes uit afvalwater te filteren en te scheiden.

  5. Chemische behandeling: Voor bepaalde afvalwateren kunnen chemische behandelingen op maat vereist zijn om bepaalde verontreinigende stoffen te verwijderen, meestal op basis van de specifieke samenstelling van het afvalwater.

 

Het Bluwat Laboratory probeerde het chemische behandeling van Aluminium Profiel afvalwater.

 

Stap 1: Voeg waterverfmiddel toe

Stap 2: Polyaluminiumchloride toevoegen

Stap 3: Stel de pH aan op 7-8

Stap 4: Polyacrylamide toevoegen

 

Zoals je kunt zien, is 99% van de kleur en de vaste stoffen verwijderd.

 

Als u ook problemen heeft met het behandelen van het aluminiumprofiel, probeer dan deze oplossing, we horen graag uw feedback!