Thuis ProductenDe Hars van het Dicyandiamideformaldehyde

Van het Bleekmiddeldicyandiamide van de inktverwijdering Chemische Vloeibare het Formaldehydehars voor Kleurenafvalwater Decolorant

Certificaat
China Yixing bluwat chemicals co.,ltd certificaten
China Yixing bluwat chemicals co.,ltd certificaten
Klantenoverzichten
Wij kopen Bluwat bwd-01 de Agent van Waterdecoloring en Polyelectrolyte, allebei heeft zeer goede prestaties in de behandeling van de de textielinstallatiesaftakking van Bangladesh

—— Afroz Noman

Onder hier met, zouden wij willen bevestigen dat bwd-01 de water decoloring agent en PAC supplierd van BLUWAT goede perfromance hadden.

—— Momhamed Shajahan

Hierbij, bevestigen wij dat Blufloc Polyacryalmide zeer goede prestaties in onze ETP voor waterbehandeling en modder het ontwateren had, zullen wij meer orde hebben

—— Amin Binns

Onder hier met, zouden wij aan verklaard houden van dat bwd-01 de water decoloring agent van 200tons in 2015, de werken zo goed suppplied.

—— Frank Stuart

Ik ben online Chatten Nu

Van het Bleekmiddeldicyandiamide van de inktverwijdering Chemische Vloeibare het Formaldehydehars voor Kleurenafvalwater Decolorant

Van het Bleekmiddeldicyandiamide van de inktverwijdering Chemische Vloeibare het Formaldehydehars voor Kleurenafvalwater Decolorant
Van het Bleekmiddeldicyandiamide van de inktverwijdering Chemische Vloeibare het Formaldehydehars voor Kleurenafvalwater Decolorant

Grote Afbeelding :  Van het Bleekmiddeldicyandiamide van de inktverwijdering Chemische Vloeibare het Formaldehydehars voor Kleurenafvalwater Decolorant

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BLUWAT
Certificering: ISO9001, SGS, BV
Modelnummer: Bwd-01
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000KGS
Prijs: negotiable
Verpakking Details: 30kgs, 50kgs, 250kgs, 1250kgs-trommels
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T, D/P, D/A
Levering vermogen: 1000tons/w

Van het Bleekmiddeldicyandiamide van de inktverwijdering Chemische Vloeibare het Formaldehydehars voor Kleurenafvalwater Decolorant

beschrijving
Merknaam: BWD-01 Chemische Samenstelling: Polycationicflocculant
Toepassing: De Behandeling van het rioleringswater Pakket: 1250kgs trommel
Stevige inhoud: >50% Levertijd: binnen 10 werkdagen
Origineel: Yixing, Jiangsu, China CAS-nummer: 55295-98-2
Hoog licht:

dicyandiamide formaldehyde polymer

,

cationic polymer coagulant

 

Het Chemische Vloeibare Bleekmiddel van de inktverwijdering voor Kleurenafvalwater

 
Beschrijving

 1. Flocculant van Indonesië maket het populaire decoloring type van dicyandiamideformaldehyde, dat een polycationic copolymeer is, hoge efficiënt gebruikt voor rioleringswater en hoog-colorityafvalwater van textiel die molens, verffabriekenmolens en papierfabrieken, de behandeling van de kleurenverwijdering verven.
 2. Heeft zeer hoge prestaties met het vervende afvalwater die de hydrofiele kleurstoffen (de reactieve kleurstoffen, zure kleurstoffen, verspreiden kleurstoffen enz.) bevatten,
 3. Minder dosering, de vloeibare verduidelijking van de kleuren duidelijke, hoge verwerking van de regeling, maar ook vermindert de samenstelling van COD, verbetert het COD verwijderingstarief.
 4. Kan verder het doen pluizen effect aanbieden, als gezamenlijk gebruikt met de anorganische doende pluizen agenten met inbegrip van aluminiumsulfaat, poly-aluminiumchloride en ijzerchloride, of de polymeergroep zoals polyacrylamide en acryiic polymeer, en kan de totale kosten drukken.
 5. De experimentele resultaten wijzen erop dat de hars van het dicyandiamideformaldehyde niet alleen op hydrophobic verspreid de verwijderingseffect van de kleurstofkleur uitstekend is en van hydrofiele kleurstof (reactieve kleurstoffen, zure kleurstoffen) naast het effect van kleur ook zeer goed is, toonde het vervende afvalwater aan dat, minder dosering, naast de duidelijke, regelende snelheid en de verwerkings vloeibare hoge duidelijkheid, terwijl ook het verminderen van COD componenten, het verwijderingstarief van COD verbetert, COD kan het verwijderingstarief aan meer dan 98% bereiken.

Specificaties
 

Productnaam:

Bwd-01 de Agent van waterdecoloringi (Dicyandiamide-Formaldehydeflocculant)

Verschijning:

Waterige oplossing van Kleurloos

Cas Nr.: 55295-98-2

Stevige Inhoud:     

50%min

Soortelijk gewicht:

Niet minder dan 1,20 g/ml (bij 25゚C)

PH Waarde:

3-6 (@30% Oplossing)

Viscositeit:

50-300cps (@25°C)

 

Reactiemechanisme

 • Het zijn a - de geladen doende pluizen agent van kationen, flocculant neutraliseert negatief - laadde positief verontreinigende stoffen in het afvalwater aan vorm onoplosbare complexen in water. 


Toepassingsgebieden

 1. Kleuren verminderen en COD die voor afvalwater van textiel verven & drukmolens, verfstoffen & pigmentmolens, inkt & document verminderen die molens, de behandeling van de kleurenverwijdering maken.
 2. Hoge efficiënt voor het behandelen van textielafvalwater met verschillende kleurstoffen, vooral de in water oplosbare kleurstoffen als Reactieve kleurstof, Zure kleurstof, verspreidt kleurstof, Directe kleurstof, Zwavelkleurstof, Vatkleurstof etc….
 3. Gebruikt als behoudagent in het productieproces, zoals Kemira K97.

 
Concurrentievoordeel

 

1

Kan ijzerhoudend sulfaat en kalk in textielmolens vervangen.

2

Aan verwijdering de kleur, evenals dalingscod concentratie.

3 Het behandelen van afvalwater met oplosbare en onoplosbare Zure verfstoffen, zoals Reactief, verspreidt, leidt Verfstof enz., kan zeer hoge prestaties krijgen.

4

Snelle sedimentatie, betere uitvlokking.

5

Minder modder geproduceerd dan andere anorganische stollingsmiddelen.

6

De oplosbare stof in water, veilige, niet-toxische, hydrolytische stabiliteit, is niet gevoelig voor de verandering van pH waarde, anti-chlorine. Onschadelijk, geen-brandbaar en onontplofbaar, kan het bij kamertemperatuur worden opgeslagen, kan het niet in de zon worden geplaatst. 


Toepassingsmethodes

 

1

Heb oplossing van 2-2.5%, door water te mengen en flocculant van het dicyandiamideformaldehyde, voegt het direct in de riolering toe, beweegt een paar die notulen nadat de sedimentatie of de oprichting de aftakkingsverkleuring kan veroorzaken na de duidelijke vloeistof wordt verkregen.

2 Pas de pH van de aftakkingssteekproef waarde aan 8-10 aan, die het verkleuringseffect van flocculant van het dicyandiamideformaldehyde kan beter verbeteren.

3

Wanneer de hoog chroma en COD van afvalwater behandel, kan polymaluminumchloride (PAC) samen gebruiken (aandachts gemengd niet gebruik). Dit kan de de verwerkingskosten van de afvalwaterverkleuring effectief drukken, COD verminderen hoe te om PAC toe te voegen volgens de daadwerkelijke situatie zou moeten zijn, is het best om het professionele en technische personeel te maken om een goede oplossing te ontwikkelen.

4

Voeg langzaam toe anionische polyelectrolyte oplossing, mengeling om groot vlokje, sedimentatie te hebben.


Pakket en Opslag

 1. Het is onschadelijk, geen-brandbaar en onontplofbaar, kan het bij kamertemperatuur worden opgeslagen, kan het niet in de zon worden geplaatst.
 2. Het wordt verpakt in plastic trommels met elke het bevatten 30kg, 50kgs, 250kg, 1250kg, of anderen volgens de behoeften van cliënten.
 3. Het product zou lichtjes gelaagdheid tonen of zou wit bij lage temperatuur lijken. Er is geen negatief gevolg op de prestaties na zich omhoog het mengen.


Toepassingsgeval:
A. Wanneer eerst biologische behandeling hebben en nadat zij chemische behandeling maken.
    In dit geval gebruiken zij:
    50-80 (ruwe) p.p.m. bwd-01/03
    het Chloride van 15-20ppm Polyaluminum (vast lichaam)
    1 - 2 p.p.m. Anionisch polyacrylamide (vast lichaam)
 
    Eerst passen wij PAC (contacttijd 3-5 min met het afvalwater), na toen bwd-01 de Agent van Waterdecoloring (contacttijd 5-10 min), en na toen anionisch polyacrylamide toe.
    Het zal teveel economie geven als wij pH 7-8 zullen aanpassen, anders zal de consumptie van bwd-01 hogere ~20% zijn.

 


Van de het Formaldehydehars van Bluwatdicyandiamide de Installatiemomentopname:

Hoofdproducten:

 1. Bwd-01 de Agent van waterdecoloring, voor kleurenverwijdering voor textiel die waterzuiveringsinstallatie verven en voor ander afvalwater.
 2. Polyaluminiumchloride (PAC), voor drinkwaterbehandeling voor waterzuiveringsinstallatie.
 3. Polyacrylamide (PAM) /Polyelectrolyte, voor waterbehandeling, voor suldgebehandeling.
 4. PHPA (het gedeeltelijk Gehydroliseerde Polyacrylamide) Voor Boring, voor het additief van de boringsmodder in het olieveld.
 5. Het ijzersulfaat, voor drinkwater en waterzuiveringsinstallatie.
 6. PolyDADMAC, voor waterbehandeling en voor papierfabrieken en voor schoonheidsmiddelen.
 7. Polyamine, voor het drinken en waterzuiveringsinstallatie, modder het ontwateren, document het maken en olieveld.
 8. Van aluminiumchlorohydrate (ACH) de vloeistof & het poeder, voor drinkwaterbehandeling en andere gebieden
 9. Van het Bleekmiddeldicyandiamide van de inktverwijdering Chemische Vloeibare het Formaldehydehars voor Kleurenafvalwater Decolorant 0

Contactgegevens
Yixing bluwat chemicals co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Eric Min

Tel.: +8613861499902

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!