Thuis

Yixing bluwat chemicals co.,ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Bluwatchemische producten is een professionele leverancier van de chemische producten van de waterbehandeling in China. Wij verstrekken onze klanten zowel traditionele als innovatieve producten om optimale controle in een grote verscheidenheid van toepassingen te verzekeren, die met inbegrip van behandeling van drinkwater, afvalwater, proceswater. Wij proberen ons beste om de professionele fabrikant en dienstverlener te zijn om uw behandelingskosten te drukken.

 

Onze kernproducten zijn stollingsmiddelen en flocculants voor waterbehandeling, en polymeren voor olie/gasboring en EOR (verbeterde olieterugwinning).

 

De het e-businessmodel en verrichting zijn kernwaarde van Bluwat-Chemische producten, koppel snel terug, is het hoge rendement, lage verrichtingskosten, het gemakkelijk om samenwerkingsverhouding met partners over de hele wereld te vestigen. In het verleden de 15 jaar, verkochten wij meer dan 400.000 ton van onze producten aan rond 80 landen en gebieden.

 

Nu, zijn wij de Hoogste fabrikant van bwd-01 de Agent van Waterdecoloring in de wereld.

 

Wij bouwden en investeerden 3 moderne chemische installaties in het verleden de 10 jaar:

  1. Bluwatinstallatie in Yixing in 2004: Het leiden en professionele producent van bwd-01 de Agent van Waterdecoloring, vloeibaar polymeer zoals PolyDADMAC, Polyamine enz.
  2. Bluwatinstallatie in Zibo in 2006: Het produceren van PAC met verschillende kwaliteiten, ijzersulfaatpoeder en korrel.
  3. Bluwatinstallatie in Haibei in 2007: Het is een top 5 fabrikant in China, die Polyacrylamidepoeder en emulsie met alle rangen produceren.

 

Wij hebben professionele technische teams om onze producteninnovatie en kwaliteitscontrole te steunen.

 

Wij hebben sterke samenwerking met wereld beroemde grote bedrijven, zoals NALCO, KEMIRA, BASF, BRENNTAG, en SNF enz.

 

Welkom om onze installaties te bezoeken, en win-win samenwerking samen te hebben!

 

Blauw Water, het Groene Leven!

 

 

 

De Momentopname van Bluwatinstallaties:

China Yixing bluwat chemicals co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Yixing bluwat chemicals co.,ltd Bedrijfsprofiel 1

China Yixing bluwat chemicals co.,ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

Bluawtpartners:

China Yixing bluwat chemicals co.,ltd Bedrijfsprofiel 3

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
 

Hier hebben wij een succesvolle E-businesservaring:

  • M. Ling Kunsheng, stichter van Bluwat-chemische producten, een ervaren Chinese chemische ingenieur, begine-business vóór jaar 2000, recenter, geregistreerd die www.bluwat.com.cn in jaar 2002, is begonnen om bwd-01 de Agent van Waterdecoloring en Chinese stollingsmiddelen en flocculants aan de wereld door Internet te verkopen, die met belangrijke B2B-website zoals Alibaba, maken-in-China… en sourcing motor zoals Google, Baidu enz. groeien.

 

  • De het e-businessmodel en verrichting zijn kernwaarde van Bluwat-chemische producten, koppel snel terug, is het hoge rendement, lage verrichtingskosten, het gemakkelijk om samenwerkingsverhouding met partners over de hele wereld te vestigen. In voorbij 13 jaar, verkochten wij meer dan 400.000 ton de Agent van Waterdecoloring, Flocculants en stollingsmiddelen, polymeren voor waterbehandelingen, textielaftakkingsbehandeling, olieboring, mijnbouw, document productie.

 

  • Na succeszaken, deden wij grote investering bij productie, onderzoek en de ontwikkeling, de verkoopdienst. Wij hebben professioneel team gehad om producten op de toegevoegde waarde aan al onze partners in de wereld te verstrekken.

 

  • Wij bouwden en investeerden drie moderne chemische installaties in voorbij 10 jaar:
  • Bluwatinstallatie in Yixing tegen 2004: hetleidenenprofessioneleproducentvanbwd-01deAgentvanWaterdecoloring, vloeibaarpolymeerzoalsPolyDADMAC, Polyamineetc…
  • Bluwatinstallatie in Zibo tegen 2006: Hetproduceren vanPACmetverschillende kwaliteiten, ijzersulfaatpoederenkorrel
  • Bluwatinstallatie in Huaibei tegen 2007: producerendpolyacrylamidemetallerangen, ishetéénvandehoogsteproducenteninChina.

 

 

De Geschiedenis van het Bluwatbedrijf:

China Yixing bluwat chemicals co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Bluwat 3 Installaties in China:

China Yixing bluwat chemicals co.,ltd Bedrijfsprofiel 1

 

China Yixing bluwat chemicals co.,ltd Bedrijfsprofiel China Yixing bluwat chemicals co.,ltd Bedrijfsprofiel China Yixing bluwat chemicals co.,ltd Bedrijfsprofiel China Yixing bluwat chemicals co.,ltd Bedrijfsprofiel China Yixing bluwat chemicals co.,ltd Bedrijfsprofiel China Yixing bluwat chemicals co.,ltd Bedrijfsprofiel China Yixing bluwat chemicals co.,ltd Bedrijfsprofiel China Yixing bluwat chemicals co.,ltd Bedrijfsprofiel China Yixing bluwat chemicals co.,ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Bluwat, Blufloc, bwd-01

Aantal werknemers : 300~500

Jaarlijkse omzet : 20000000-30000000

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Yixing bluwat chemicals co.,ltd Certificaten China Yixing bluwat chemicals co.,ltd Certificaten China Yixing bluwat chemicals co.,ltd Certificaten China Yixing bluwat chemicals co.,ltd Certificaten

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!