Thuis ProductenNiet-ionische Polyacrylamide

Goed de Additieven Niet-ionisch Polyacrylamide van de Boringsmodder Laag aan Middelgroot Molecuulgewicht

Certificaat
China Yixing bluwat chemicals co.,ltd certificaten
China Yixing bluwat chemicals co.,ltd certificaten
Klantenoverzichten
Wij kopen Bluwat bwd-01 de Agent van Waterdecoloring en Polyelectrolyte, allebei heeft zeer goede prestaties in de behandeling van de de textielinstallatiesaftakking van Bangladesh

—— Afroz Noman

Onder hier met, zouden wij willen bevestigen dat bwd-01 de water decoloring agent en PAC supplierd van BLUWAT goede perfromance hadden.

—— Momhamed Shajahan

Hierbij, bevestigen wij dat Blufloc Polyacryalmide zeer goede prestaties in onze ETP voor waterbehandeling en modder het ontwateren had, zullen wij meer orde hebben

—— Amin Binns

Onder hier met, zouden wij aan verklaard houden van dat bwd-01 de water decoloring agent van 200tons in 2015, de werken zo goed suppplied.

—— Frank Stuart

Ik ben online Chatten Nu

Goed de Additieven Niet-ionisch Polyacrylamide van de Boringsmodder Laag aan Middelgroot Molecuulgewicht

Goed de Additieven Niet-ionisch Polyacrylamide van de Boringsmodder Laag aan Middelgroot Molecuulgewicht
Goed de Additieven Niet-ionisch Polyacrylamide van de Boringsmodder Laag aan Middelgroot Molecuulgewicht

Grote Afbeelding :  Goed de Additieven Niet-ionisch Polyacrylamide van de Boringsmodder Laag aan Middelgroot Molecuulgewicht

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Blufloc
Certificering: ISO/SGS/BV
Modelnummer: N850
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 500kgs
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 25kgs netto kraftpapier-zak of witte pp-zak met binnenpe zak op pallet, of de netto grote zak van 75
Levertijd: 10 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: T / T of L / C
Levering vermogen: 3,000MT per maand

Goed de Additieven Niet-ionisch Polyacrylamide van de Boringsmodder Laag aan Middelgroot Molecuulgewicht

beschrijving
Naam van het product: Niet-ionische polyacrylamide Toepassing: , Textiel, suiker en waterbehandeling, Document dat boort maakt ontgint
Molecuulgewicht: Middel Lastengraad: Laag
CAS-nummer: 9003-05-8 Een andere noemt: Polymeerflocculant, APAM Polyelectrolyte,
standaard: GB 17514-2008 Monster: Vrije test
Poort: De Haven van Shanghai, China Rang: N850
Hoog licht:

Het Polymeer van de waterbehandeling

,

Papier maken van chemicaliën

Niet-ionische Flocculant van Polyacrylamideblufloc voor Mijnbouw en Boringspolymeer, CAS Nr 9003-05-8

 

Niet-ionische Polyacrylamideflocculant voor Mijnbouw en Boringspolymeer, CAS Nr 9003-05-8

N-850 Rang

 

Beschrijving:   

  1. Wij hebben ons als beroemde fabrikant en exporteur van Polyacrylamidechemisch product gevestigd. Deze chemische producten vinden toepassing in waterzuiveringsinstallaties voor reiniging van water. De aangeboden chemische producten worden ook gebruikt om water uit document tijdens het productieproces te verwijderen. Geformuleerd gebruikend complexe reacties, ontmoeten deze chemische producten alle die richtlijnen in de industrie worden bepaald. Om de tevredenheid van onze klanten te verzekeren, testen wij het Polyacrylamidechemische product alvorens het voor levering te plaatsen.
  2. Het niet-ionische polyacrylamide (NPAM) is een in water oplosbaar die polymeer van acrylamide (een samenstelling met de moleculaire formule C3H5NO) wordt gevormd subeenheden.
  3. Het niet-ionische polyacrylamide heeft een grote waaier van hoogte - molecuulgewicht van 5-8 miljoen, met een anionische lastendichtheid die zich van 0-10% uitstrekken.
  4. Onze N850-rang heeft laag aan middelgroot molecuulgewicht, lage lastengraad.
  5. Het wordt het vaakst gebruikt om de viscositeit van water die (tot een dikkere oplossing leiden) te verhogen of de uitvlokking van deeltjes te bevorderen huidig in water.
  6. wegens de polaire groepen op de moleculaire ketting die een bepaald bedrag bevatten dat, kan het door de adsorptie van vaste deeltjes in water worden opgeschort, overbruggend tussen deeltjes of door de last en de deeltjesvorming van grote vlokjescondensatie maken. Zo, kan het de regeling van deeltjes in opschorting versnellen, duidelijk hebben om de oplossing te versnellen om filtrerende en andere gevolgen te verduidelijken, te bevorderen.
  7. Hoofdzakelijk gebruikt voor diverse industriële sedimentatie van de afvalwateruitvlokking, sedimentatie en verduidelijkingsbehandeling, zoals ijzer en staalfabriekafvalwater, galvaniserend afvalwater, afvalwatermetallurgie, de waterzuiveringsinstallatie van de steenkoolwas, modder het ontwateren. Kan ook worden gebruikt om te verduidelijken en de behandeling van de drinkwaterreiniging, en suiker & sapmolens.
  8. De oplosbare stof in water, veilige, niet-toxische, hydrolytische stabiliteit, is niet gevoelig voor de verandering van pH waarde, anti-chlorine. Onschadelijk, geen-brandbaar en onontplofbaar, kan het bij kamertemperatuur worden opgeslagen, kan het niet in de zon worden geplaatst. Het is lichtjes zuurrijk, wanneer huidcontact, was onmiddellijk met overvloed van water.

Specificaties:

Verschijning:

Gebroken wit Korrelig Poeder

Ionische Last:

Niet-ionisch

Deeltjesgrootte:

20-100 netwerk

Molecuulgewicht:

Laag aan Middel

Hydrolysegraad:

Laag

Stevige Inhoud:

89% min

Benaderende Brookfield-viscositeit bij 25° C:

@ 1,0%

>1500

@ 0,50%

>600

@ 0,25%

>300

Bulkdichtheid:

Ongeveer 0.6-0.8

Soortelijk gewicht bij 25°C:

1.01-1.1

Geadviseerd 

Het werk Concentratie:

0.1-0.5%

PH (1%-aquaoplossing):

6-9

Opslagtemperatuur (°C): 

0 - 35

Houdbaarheid:

2 jaar

 

 

Toepassingsgebieden:

 

1. De controlerende en water-stoppende agent van het olieveldprofiel:

Het product kan met lignocellulose worden aangepast, kan een bepaalde hoeveelheid chemische kleefstof worden toegevoegd, en het product kan als controlerende en water-stoppende agent van het olieveldprofiel worden gebruikt.

 

2. Goed de Additieven van de Boringsmodder:

In olieveld, als modderadditieven om de viscositeit van water te verhogen om de doeltreffendheid van het water overstromende proces te verbeteren.

 

3. Industriële Waterzuiveringsinstallatie:

Het doseren het polyacrylamide kan de consumptie van stollingsmiddel verminderen en sedimentatie versnellen.

 

4. Textiel Hulpagent:

PAM kan met een andere chemische producten worden toegevoegd om chemische pleister voor te bereiden, aan zetmeeltextiel gebruikt, kan de zelfklevende bezit, penetrability en desizing prestaties verbeteren, toelaat de textiel om elektrostatische preventieprestaties te hebben, verlaagt het desizing tarief, en vermindert het zetmeel die vlekken, de brekende efficiency van de doekmachine mengen, en voorwerpen vallen.

 

5. Papierfabricage:

PAM kan als bevestigende agent, residentieagent, filtratiehulp en document droge en natte intensiteits versterkende agent in de papierfabricageindustrie worden gebruikt.

 

6. Mijnwas:

PAM kan in steenkoolwas worden gebruikt de steel verwijderend van centrifugaalscheiding, voor sedimentatie en filtratie van steenkoolpoeder en steenkoolmodder, en kan het terugwinningstarief van steenkoolpoeder en de filtratiesnelheid verbeteren.

 

7. De Behandeling van het rioleringswater:

Wanneer de systemen van het rioleringswater acidofiel zijn, is het geschikter om niet-ionisch-polyacrylamide te selecteren, kan het product met PAC, aluminiumsulfaat en dergelijke worden aangepast, en het heeft het beste effect in waterbehandeling.

 

8. Metallurgische Minerale Vulling:

Het kan in oprichting worden gebruikt en de uitsmelting van Zink, mangaan en kopermijnen, zijn leachate en slakken kan in PAM worden toegevoegd om de scheidingsefficiency te verbeteren.

 

9. Schuur Preventie en Verharding:

Het polyacrylamide wordt opgelost in 0,3% concentratie, wordt de cross-linking agent toegevoegd, en het product kan op de woestijn worden bespoten om zand te verhinderen en hard te maken.

 

10. Chemische mudding agent:

Het polyacrylamide kan als chemische mudding agent worden gebruikt voor het stoppen van water van dijken, grondstichting, kanalen en dergelijke.

 

Concurrentievoordeel:

1 Hoog - molecuulgewicht en lage lastengraad.

2

Economisch om te gebruiken - lagere doseringsniveaus.

3

Gemakkelijk oplosbaar in water; lost snel op.

4

Niet-verontreiniging (geen aluminium, chloor, zwaar metaalionen, enz.).

5

10 jaar van productieervaring, met meer dan 20 technische ingenieurs

 

Functioneel Principe

1

Uitvlokkingsmechanisme:

De adsorberende opschortingsdeeltjes, polymeerkettingen verwarren en crosslink elkaar om het overbruggen te vormen en uitvlokkingsstructuur te maken vergroten en dik maken, en heeft de functies van oppervlakteadsorptie en elektrische neutralisatie.

2

Versterkend Mechanisme:

PAM-moleculeketting en verspreide fasevorm het overbruggen band, ionenband, en covalente band om combinatiesterkte te verhogen.

 

Toepassingsmethodes:

1

Het oplossen 

concentratie:

Het niet-ionische Polyacrylamide (polyelectrolyte/flocculant) zou zoals gebruikelijk moeten zijn wordt opgelost aan 0.1-0.5% concentratie.

2

Het oplossen 

tijd:

De tijd wordt vereist om flocculant op te lossen varieert al naar gelang het type van flocculant, waterkwaliteit, temperatuur, en agitatie die. Nochtans, meeste vereisen flocculants over het algemeen rond 1 uur van agitatie om het poeder volledig op te lossen. Het onvolledige mengsel van flocculant of het samenvoegen kan de prestaties van flocculant remmen. 

3

Toepassing 

en Dosering:

De doseringswaaier varieert van 1 - 3,0 p.p.m. afhangend van het type van aftakking en toepassing. Geadviseerd om kruiktests te doen voor de evaluatie van het functioneren en de benaderende dosering.

 

Pakket en Opslag:

  •  Ingepakt in de zakken van Kraftpapier of PE met binnen plastic zakken, met elke zak die de netto grote zak van 25kgs, of van 750kgs bevatten.

 

Sleutelwoorden: waterzuiveringsinstallaties, afvalwateruitvlokking

Niet-ionisch Polyacrylamidebeeld

Goed de Additieven Niet-ionisch Polyacrylamide van de Boringsmodder Laag aan Middelgroot Molecuulgewicht 0

Contactgegevens
Yixing bluwat chemicals co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Eric Min

Tel.: +8613861499902

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)