Thuis Nieuws

2019 AQUATECH Uitnodiging

Certificaat
Van goede kwaliteit De Agent van waterdecoloring voor verkoop
Van goede kwaliteit De Agent van waterdecoloring voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij kopen Bluwat bwd-01 de Agent van Waterdecoloring en Polyelectrolyte, allebei heeft zeer goede prestaties in de behandeling van de de textielinstallatiesaftakking van Bangladesh

—— Afroz Noman

Onder hier met, zouden wij willen bevestigen dat bwd-01 de water decoloring agent en PAC supplierd van BLUWAT goede perfromance hadden.

—— Momhamed Shajahan

Hierbij, bevestigen wij dat Blufloc Polyacryalmide zeer goede prestaties in onze ETP voor waterbehandeling en modder het ontwateren had, zullen wij meer orde hebben

—— Amin Binns

Onder hier met, zouden wij aan verklaard houden van dat bwd-01 de water decoloring agent van 200tons in 2015, de werken zo goed suppplied.

—— Frank Stuart

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

2019 AQUATECH Uitnodiging

2019 AQUATECH Uitnodiging

Bluwat zal AQUATECH CHINA 2019 van derde tot 5 Juni, cabine geen 6.1H797 bij Nationale Tentoonstelling & Overeenkomstcent (hongqiao van Shanghai), Onthaal bijwonen om ons te bezoeken!

 

De Chemische productenco. van Yixingsbluwat, Ltd, levert de fijnste waaier van dergelijke chemische producten, zoals Stollingsmiddel, Flocculant, Polyacrylamide, PHPA/Polyacrylamide, Polyamine, enz.-voeren de Deskundigen die rijke kennis van de markt houden taken van ons bedrijf uit en helpen ons de behandelingsproducten van het kwaliteitswater aan de klanten over de markt dienen. De stabiele kwaliteit, het Veilige en gemakkelijke gebruik, langere houdbaarheid zijn enkele eigenschappen die ons dienstenaanbod bepalen en aan ons goede partners van alle werelden brengen.

Wij zien ernaar uit u in Shanghai te zien

Bartijd : 2019-05-30 08:44:56 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Yixing bluwat chemicals co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Eric Min

Tel.: +86-13861499902

Fax: 86-510-87821558

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)